Artemisz 273370

Artemisz 273370

44 990 Ft Raktáron
Vásárlás az Árukeresőn?
A termék eladója:
44 990 Ft-tól 4 ajánlat
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Az Árukereső.hu-n megvásárolható ajánlataink

 

ARTEMISZ® | Minőségi MODUL fegyverszekrény 5db vadászfegyver tárolására (273370)

További 1 ajánlat Ajánlatok elrejtése
Mi ez?
44 990 Ft
Raktáron

Ajánlataink a termékre

 

ARTEMISZ® | Minőségi MODUL fegyverszekrény 5db vadászfegyver tárolására (273370)

További 1 ajánlat Ajánlatok elrejtése
Mi ez?
44 990 Ft
Raktáron
 
 

Artemisz® Minőségi MODUL fegyverszekrény - 5db vadászfegyver tárolására (273370)

További 1 ajánlat Ajánlatok elrejtése
69 990 Ft
Raktáron
irány a bolt »
fegyverszekreny.com

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 44 990 Ft

Termékleírás
ARTEMISZ® SZÜRKE Fegyverszekrényünk rád vár, de fontos tudni, hogy több színben is választható. Ezek a szekrények kifejezetten a rendőrségi előírásoknak megfelelően készülnek, és kiválóan alkalmasak öt fegyver biztonságos tárolására. Az ARTEMISZ® Fegyverszekrények rendelkeznek kulcsos és digitális zárral is, így az igényeidnek megfelelően választhatsz a fegyverszekrények közül. Ezek a szekrények biztosítják, hogy fegyvereid teljes mértékben megfeleljenek a rendőrségi előírásoknak, így nyugodtan alhatsz éjszaka is, tudva, hogy fegyvereid biztonságban vannak a fegyverszekrényekben. Fontos tudni, hogy Magyarországon már 5500-an választották az ARTEMISZ® fegyverszekrényt, és biztonságukra ezen szekrényekben támaszkodnak. A fegyverszekrény megfelel a 253/2004 (VIII. 31. ) Korm. rendelet 42. § -ában foglalt lőfegyverek tárolására vonatkozó szabályoknak.

Az ARTEMISZ® Fegyverszekrényt tervező mérnököknek komoly feladattal kellett szembenézniük. A terméktulajdonság és késztermék méretének megőrzése mellett, a minőség rovása nélkül kellett csökkenteni a szállítási díjakat. A több mint 5500 Magyarországi ARTEMISZ® fegyverszekrény tulajdonos által megszokott használt terméket kellett oly módon át tervezni a mérnököknek, hogy a doboz térfogat gazdaságosan csökkenjen. Ezzel arányosan az egy termékre vetített szállítási díjnak is követnie kell a költségcsökkenést. A kiváló mérnöki munka eredményeként a „lapra szerelt (szereld magad) fegyverszekrény a legoptimálisabb módja, hogy ügyfeleink a megszokott minőségi termék mellett kedvező árban juthassanak hozzá fegyverszekrény termékekhez. Artemisz® annak érdekében, hogy a márkanév továbbra is a minőség és a megbízhatóság jelképe legyen, továbbá hogy ügyfelei bizalma rendületlen maradjon, folyamatos fejlesztésekkel kivalló minőségi termékekkel látja el a fejlődő piaci igényeket. Az Artemisz® számára a bizalom a hosszú távú üzlet filozófiája. Termékei között megtalálhatóak fegyverszekrények, kulcsos/elektromos/biometrikus (ujjlenyomatos) széfek, trezorok, irodai, illetve lakossági otthoni széfek, kulcs és biztonsági szekrények, katonai célú biztonsági termékek Amire büszkék vagyunk! Az Artemisz ® fegyverszekrényt Magyarországon már több mint 5500 Vadász illetve sportlövő választotta fegyveri biztonságos tárolására !
  • 5 Db sport, illetve vadászfegyver előírás szerinti tárolására alkalmas fegyverszekrény
  • Kifeszítés gátlóval ellátva, amely megakadályozza a pántoldali kifeszítést, a hasonló kategóriájú termékekkel szemben sokkal merevebb erősebb ajtó, biztonságosabb masszívabb fegyverszekrény test.
  • Biztonsági zárral ellátott ajtók
  • Nagyméretű, külön zárható lőszertároló rekesz, szőnyegezve
  • Védőszivacs borítású strapabíró tartós fegyvertámasz egy és kétcsöves távcsöves fegyverekhez is.
  • Dupla és szimpla csövű vadászfegyver részére kialakított tartós szivacs fegyvertámasz
  • Gyári rögzítési pontok a hátfalon és a padlólemezen rögzítésre előkészítve
  • Padlón szintén speciálisan kidolgozott tusa tartó segít megóvni a fegyverek fa ágyát, így nem sérül meg, illetve deformálódik annak lakkozása.
  • az Artemisz® fegyverszekrény a leghosszabb vadász illetve sport fegyver tárolására is alkalmas.
  • Szín: RAL7037 Szűrke
  • Rögzítése padló irányába 4 db, hátfalon 2 db.
Tartozékok:
  • 2 db rögzítésre alkalmas szett (dübel/csavar)
  • 2 db egyedi sorszámmal ellátott kulcs a lőszertartóhoz
  • 2 db egyedi sorszámmal ellátott kulcs a fegyvertartó rekeszhez.
  • 1 db tusatartó
  • 1 db szivacs fegyvertámasz Dupla és szimpla csöves fegyverekhez
  • 1 db összeszerelési útmutató

42§ (1) E rendelet eltérő rendelkezése hiányában a lőfegyvert az engedélyes által állandóan lakott lakásban - szervezet esetén őrzött, vagy riasztó berendezéssel védett épületben - ürített állapotban, biztonsági zárral rendelkező lemezszekrényben, illetéktelen személyektől elzárva kell tárolni. Az oldalon található termék előírásoknak megfelel! Rendőrségi ellenőrzést megelőzőleg időben érdemes megrendelni!

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.